Pantaloni Meyer Bonn 5420 Alb

Mai multe informații
Brand Meyer
Culoare Alb
Colecţie Primăvara - Vară
Stil Casual
Croială Modern fit
Compoziţie 97% bumbac, 3% elastan
Nuanţa Alb
în stoc
SKU
843054200040
începând de la 359,00  Lei
Talie Standard
56
58
60
Talie Redusă
25
26
27
28
29
30
Mărime
Alte culori disponibile:

Modelul Bonn modern-fit are buzunare laterale ușor rotunjite, cu un mic buzunar de ceas, cu buzunare posterioare cu nasturi, înălțime normală a șlițului. Cusăturile contrastante, buzunarele cu paspoale colorate, turn-up-ul modern, definesc modelul Bonn. Acești comfortabili fit chinos, au un croi îngust și modern al cracului (lățimea terminală 20,5 cm), fiind destul de versatilă în combinație cu toate jachetele din colecția noastră. Pontul noastru: buzunarul ascuns cu fermoar în partea dreaptă a șoldului. Acest model vine întotdeauna echipat cu o curea asortată. Bumbac Pima de cea mai bună calitate cu fibre de elastan pentru a asigura elasticitatea și revenirea pantalonilor la forma inițială, cu un tușeu ușor și răcoros la care se adaugă cusăturile decorative cu material în contrast. Materialul își păstrează forma și culoarea și este ușor de întreținut. Asigură un aspect îngrijit mulțumită culorilor intense și rezistente.

Instrucțiuni de întreținere
Spălare în mașină la 40°C Nu înălbiți Călcați la temperatura maximă 120°C Nu curățați chimic Uscare prin centrifugare la temperatură scăzută

Pantaloni Meyer Bonn 5420 Alb

Pantaloni Meyer Bonn 5420 AlbPantaloni Meyer Bonn 5420 AlbPantaloni Meyer Bonn 5420 Alb
Pantaloni Meyer Bonn 5420 Alb
Funcții Speciale
Color splash Articolele menţionate cu eticheta Color Splash sunt disponibile în nenumărate culori puternice, majoritatea având detaliile în contrast ori cu efect ton-în-tone.