Pantaloni Meyer Bonn 5420 Maro

Mai multe informații
Brand Meyer
Culoare Maro
Colecţie Primăvara - Vară
Stil Casual
Croială Regular fit
Compoziţie 97% bumbac, 3% elastan
Stoc epuizat
SKU
843054200034
Alte culori disponibile:

Modelul Bonn modern-fit are buzunare laterale ușor rotunjite, cu un mic buzunar de ceas, cu buzunare posterioare cu nasturi, înălțime normală a șlițului. Cusăturile contrastante, buzunarele cu paspoale colorate, turn-up-ul modern, definesc modelul Bonn. Acești comfortabili fit chinos, au un croi îngust și modern al cracului (lățimea terminală 20,5 cm), fiind destul de versatilă în combinație cu toate jachetele din colecția noastră. Pontul noastru: buzunarul ascuns cu fermoar în partea dreaptă a șoldului. Acest model vine întotdeauna echipat cu o curea asortată. Bumbac Pima de cea mai bună calitate cu fibre de elastan pentru a asigura elasticitatea și revenirea pantalonilor la forma inițială, cu un tușeu ușor și răcoros la care se adaugă cusăturile decorative cu material în contrast. Materialul își păstrează forma și culoarea și este ușor de întreținut. Asigură un aspect îngrijit mulțumită culorilor intense și rezistente.

Instrucțiuni de întreținere
Spălare în mașină la 40°C Nu înălbiți Călcați la temperatura maximă 120°C Nu curățați chimic Uscare prin centrifugare la temperatură scăzută

Pantaloni Meyer Bonn 5420 Maro

Pantaloni Meyer Bonn 5420 MaroPantaloni Meyer Bonn 5420 MaroPantaloni Meyer Bonn 5420 Maro
Pantaloni Meyer Bonn 5420 Maro
Funcții Speciale
Color splash Articolele menţionate cu eticheta Color Splash sunt disponibile în nenumărate culori puternice, majoritatea având detaliile în contrast ori cu efect ton-în-tone.