Pantaloni Wegener Conti 5520 Albastru

Mai multe informații
Brand W. Wegener
Culoare Albastru
Colecţie Primăvara - Vară
Stil Casual
Croială Modern fit
Compoziţie 95% bumbac, 5% elastan
în stoc
SKU
959055202016
începând de la 389,00  Lei
Talie Standard
48
50
52
54
56
58
60
Talie Redusă
25
26
27
28
29
30
Mărime
Alte culori disponibile:

Modelul italian Premium, modern fit Conti, se distinge prin stofe de cea mai bună calitate: lână, cașmir, mătase și cel mai fin bumbac Pima, care provine exclusiv din Italia. Datorită beteliei italiene se adaptează perfect corpului. Materialul căptușelii, fermoarul, nasturii și ața care se folosesc la producerea acestor pantaloni sunt de o calitate exceptională. Modelul se evidențiază prin buzunarele din față cu un paspoal îngust, buzunarele din spate cu nasturi și un mic buzunar de ceas. Cusăturile decorative în stil italian subliniază eleganța acestui model. Are o croială modernă: cracul croit drept are lățimea terminală de 20 cm și înălțimea șlițului normală.Bumbac Supima foarte fin în combinație cu elastan. Acest articol se caracterizează printr-o atingere cool, fiind perfect pentru a fi purtat în timpul oricărei variații de temperatură din timpul verii. Se remarcă prin cusături manuale decorative sofisticate pe buzunare și cu o fantezie florală printată pe reversul materialului.  Acest design floral se regăsește și pe buzunare. Înzestrat cu calități deosebite, acest material este în topul articolelor din colecția noastră. Este deosebit de atrăgător mai ales  în modelul Conti, dar merită să-l încercați și în modelul Bermuda B-Cuba în care fantezia florală printată este dominantă.

Instrucțiuni de întreținere
Spălare în mașină la 40°C, cu atenție Nu înălbiți Călcați la temperatura maximă 120°C Curățare chimică profesională, delicat Uscare prin centrifugare la temperatură scăzută

Pantaloni Wegener Conti 5520 Albastru

Pantaloni Wegener Conti 5520 AlbastruPantaloni Wegener Conti 5520 AlbastruPantaloni Wegener Conti 5520 Albastru
Pantaloni Wegener Conti 5520 Albastru
Funcții Speciale
Supima Supima este bumbacul de cea mai înaltă calitate, creată din fire deosebit de lungi, care oferă o atingere incomparabilă.