Pantaloni Wegener Eton 5514 Bej

Mai multe informații
Brand W. Wegener
Culoare Bej
Colecţie Primăvara - Vară
Stil Casual
Croială Regular fit
Compoziţie 95% bumbac, 5% elastan
în stoc
SKU
892055142041
începând de la 395,00  Lei
Talie Standard
54
56
58
60
Talie Redusă
25
26
27
28
29
30
Mărime
Alte culori disponibile:

Cel mai îndrăgit model regular-fit. Comfortabil, cu un croi clasic-elegant, fără falduri, pantalonii primesc un surplus de comfort și adaptabititate datorită beteliei elastice. Buzunarele laterale și buzunarele spate prevăzute cu nasturi sunt puse în evidență prin cusături ornamentale. Cureaua asortată completează înfățișarea elegantă a acestui model din bumbac care are un croi drept, lățimea terminală de 21 cm și înălțimea șlițului normală. Acest model este disponibil într-o gamă variată de articole. Finisarea și detaliile interioare ale modelului Eton sunt extraordinare și, fiind foarte atenți la detalii, am încorporat un buzunar ascuns, pentru siguranța valorilor d-voastră.Cel mai fin satin Supima cu un print deosebit. Țesătura masculină, cu un gramaj extrem de ușor, este disponibilă într-o paletă de culori atractive de vară și care în contact cu pielea conferă o senzație răcoritoare. Libertatea de mișcare optimă este garantată de proporția ridicată de fibre Lycra din compoziția materialului. Printul neobișnuit al acestei țesături, conferă pantalonilor o individualitate aparte. Este lavabil și ușor de întreținut.

Instrucțiuni de întreținere
Spălare în mașină la 40°C, cu atenție Nu înălbiți Călcați la temperatura maximă 120°C Nu curățați chimic Uscare prin centrifugare la temperatură scăzută

Pantaloni Wegener Eton 5514 Bej

Pantaloni Wegener Eton 5514 BejPantaloni Wegener Eton 5514 BejPantaloni Wegener Eton 5514 Bej
Pantaloni Wegener Eton 5514 Bej
Funcții Speciale
Supima Supima este bumbacul de cea mai înaltă calitate, creată din fire deosebit de lungi, care oferă o atingere incomparabilă.