Pantaloni W. Wegener River 6544 Gri

Mai multe informații
Brand W. Wegener
Culoare Gri
Colecţie Toamnă - Iarnă
Stil Casual
Croială Regular fit
Compoziţie 97%bumbac 3%elastan
în stoc
SKU
912065442008
începând de la 389,00  Lei
Talie Standard
48
50
52
54
56
58
60
Talie Redusă
25
26
27
28
29
30
Mărime
Alte culori disponibile:

Acest model nou, stil regular-fit, prezintă un chino clasic, care are un croi al betelie comfortabil, un mic buzunar cu capac care este foarte la modă și care îți fură privirea instant. Buzunarul cu capac este fixat ferm cu nasturi, deci nu va avea colțuri inestetice. Croiul cracului este drept, cu lățimea terminală de 21 cm. Are măsurile corecte pentru a fi comfortabil, având totuși un croi la modă. Modelul River este atrăgător, fiind disponibil în structuri 3D și țesături frumos colorate. Acești pantaloni moderni, cu partea frontală plată, au buzunarele laterale insertate și ușor oblice, cu un mic buzunar de ceas, cu o betelie creată frumos și cu  mici elemente decorative care definesc accentele curente ale modei.Este o combinație de bumbac și elastan, cu un modern design 3D. Structura grafică modernă crează un look foarte masculin, care devine irezistibil datorită detaliilor „mix and match„. Toate culorile din acest material au un efect bicolor. Datorită finisării speciale țesătura are un tușeu foarte moale, care este prietenos cu pielea. Este ușor de întreținut prin spălare. Are mici elemente decorative în modelul River.

Instrucțiuni de întreținere
Spălare în mașină la 40°C, cu atenție Nu înălbiți Călcați la temperatura maximă 190°C Curățare chimică profesională, delicat Nu uscați prin centrifugare

Pantaloni W. Wegener River 6544 Gri

Pantaloni W. Wegener River 6544 GriPantaloni W. Wegener River 6544 GriPantaloni W. Wegener River 6544 Gri
Pantaloni W. Wegener River 6544 Gri
Funcții Speciale
Color splash Articolele menţionate cu eticheta Color Splash sunt disponibile în nenumărate culori puternice, majoritatea având detaliile în contrast ori cu efect ton-în-tone.