Pantaloni Wegener Eton 6515 Bleumarin

Mai multe informații
Brand W. Wegener
Culoare Albastru
Colecţie Toamnă - Iarnă
Stil Casual
Croială Slim fit
Compoziţie 98% bumbac, 2% elastan
Nuanţa Bleumarin
în stoc
SKU
892065152019
389,00  Lei
Talie Standard
48
50
Talie Redusă
25
26
28
Mărime
Alte culori disponibile:

Modelul îndragit “regular fit” este foarte confortabil în timpul purtarii. Acesti pantaloni fara falduri se caracterizeaza printr-o croiala clasic-eleganta si au o betelie care asigura confort în timpul purtarii. Buzunarele din fata si cele din spate prevazute cu nasturi sunt puse în evidenta prin cusaturi ornamentale. Eleganta pantalonilor este sporita de o curea asortata. Au cracul îngust, latimea terminala de 21 cm, înaltimea slitului este normala. Sunt disponibili în mai multe variante.

Instrucțiuni de întreținere
Spălare în mașină la 40°C, cu atenție Nu înălbiți Călcați la temperatura maximă 120°C Curățare chimică profesională, delicat Uscare prin centrifugare la temperatură scăzută

Pantaloni Wegener Eton 6515 Bleumarin

Pantaloni Wegener Eton 6515 BleumarinPantaloni Wegener Eton 6515 BleumarinPantaloni Wegener Eton 6515 Bleumarin
Pantaloni Wegener Eton 6515 Bleumarin
Funcții Speciale
High level functions Funcţia Dual-fix pentru o excelentă recuperare a formei și funcţia Nano conferă rezistenţă la apă şi impurităţi, protejează culorile, iar funcţia T400 conferă elasticitate şi recuperare a formei.
Nano technology Microparticule Nano sunt aplicate printr-un procedeu special pe firele din ţesătura materialului. Datorită lor, materialul devine resistent la apă, impurităţi, bacterii şi miros, culorile fiind mai rezistente.