Pantaloni pentru bărbați, creați cu pasiune

În videoclip veți afla mai multe despre fondarea companiei noastre, producția de pantaloni MEYER și promisiunea noastră de calitate: înaltă precizie, controale permanente și calitate până în cele mai mici detalii.

DESPRE COMPANIE

Despre companie

DESPRE COMPANIE

Zarah Moden SRL este una dintre cele mai importante companii europene specializate în producția de pantaloni pentru bărbați. Produsele noastre sunt realizate în unitatea noastră de producție din Târgu Secuiesc, într-o zonă în care tradiția în industria textilă are rădăcini de mai multe generații.

În încercarea noastră de a livra produse de cea mai înaltă calitate, investim energie pentru a găsi mereu cea mai bună combinație dintre aptitudinile oamenilor noștri și tehnologia avansată.

Tehnologia de care dispunem ne oferă posibilitatea de a oferi o varietate fantastică de pantaloni clienților noștri, de la clasicii pantaloni de lână, până la denim sau pantaloni casual moderni din bumbac, cu diverse funcționalități.

Despre companie

CE NE DIFERENȚIAZĂ?

Ce ne diferențiază?

CE NE DIFERENȚIAZĂ?

La baza unor produse de înaltă calitate stau materiile prime excelente, având relații de lungă durată cu furnizorii noștri din Germania, Italia, Portugalia etc.

În numeroșii ani de experiență am învățat să lucrăm cu materiale din cele mai sofisticate și am investit în tehnologiile ce ne facilitează producția de înaltă calitate cu cele mai fine materiale.

De la lâna cea mai nobilă, la bumbacul Pima, amestecurile de cașmir și mătase și materiale cu elasticitate ridicată, în producția noastră am folosit adeseori materiale din cele mai diverse.

Accesoriile noastre atent selecționate (nasturii, fermoarele, ața etc) sunt, de asemenea, produse în Europa, provenind exclusiv de la producători de top și respectând întocmai standardele noastre de calitate.

Calitatea în fiecare detaliu este fundamentul companiei noastre. De aceea, ne concentrăm asupra aspectelor calitative din faza de pre-producție și pe parcursul întregului proces de producție, până la produsul finit. Acesta este modul nostru de a garanta clienților calitate ireproșabilă și de a ne respecta obiectivul de a livra permanent excelență.

Combinația dintre precizia tehnică și pasiunea angajaților noștri rezultă o pereche de pantaloni impecabili.

GRIJA FAȚĂ DE MEDIU

Despre companie

GRIJA FAȚĂ DE MEDIU

Este esențial pentru noi să ne asigurăm că produsele noastre sunt realizate în cel mai sigur mod posibil. Departamentul nostru de spălătorie are o instalație integrată de purificare a apei și folosim exclusiv materiale ecologice în întregul proces de fabricație.

Audităm și analizăm în mod constant procesele noastre de producție și asigurăm suport clienților noștri pentru a obține și reînnoi anual certificarea STeP – Sustainable Textile Production by OEKO-TEX.

Eticheta STeP by OEKO-TEX este oferită doar produselor care au fost verificate în mod constant pe baza catalogului complex de criterii OEKO-TEX®.

Certificarea STeP permite o analiză cuprinzătoare și credibilă a sistemului de management oferit de o unitate de producție, prin intermediul unei auditări modulare a tuturor ariilor relevante din activitatea companiei, precum managementul substanțelor chimice, performanțele în materie de mediu, managementul sistemelor de mediu, sănătatea și siguranța angajaților, responsabilitate socială sau managementul calității.

Despre companie

RESPONSABILITATE SOCIALĂ

Responsabilitate socială

RESPONSABILITATE SOCIALĂ

Dăm atenție în egală măsură calității impecabile și responsabilității noastre în societate. Muncim cu pasiune în fiecare zi, asigurându-ne că angajații noștri au pe lângă un loc de muncă sigur, o oportunitate reală de a obține împlinire profesională și mulțumire.

Ca parte a culturii noastre Fair Trade, le garantăm angajaților noștri standarde sociale ridicate. Măsurile de sănătate și siguranță la locul de muncă respectă normele europene în domeniu.

Credem cu tărie în contribuția la bunăstarea comunității în care ne desfășurăm activitatea. Facem asta susținând și dezvoltând economia locală prin activitățile noastre de business, dar și printr-o implicare constantă în cele mai relevante proiecte comunitare locale.

Proiecte de parteneriat cu beneficii substanțiale aduse comunității:

 • Echipamente medicale pentru toate secțiile spitalului din localitate
 • Centre de asistență socială în împrejurimi
 • Suport pentru orfani și copii cu dizabilități
 • Table interactive în 38 de unități școlare din zonă
 • Sprijinirea culturii prin suport oferit teatrului și centrului cultural local
 • Peste 24 de locuri de joacă realizate și donate comunităților în jurul orașului
 • Tabere anuale de vară pentru peste 400 de copii
 • Organizarea de activități pentru persoane vârstnice
 • Un parc complet amenajat și utilat de 12.000 mp pus la dispoziția comunității
 • Și multe altele.

De-a lungul anilor, compania și-a menținut relația extraordinară cu municipalitatea locală și localitățile învecinate, aducând beneficii substanțiale comunității.

Ne-am preocupat întotdeauna să creștem nivelul de entuziasm și conectare pe care angajații noștri îl au cu organizația, cultivând un sentiment de apartenență. Dezvoltăm constant programul de beneficii dedicat colegilor noștri, investind, de asemenea, în numeroase activități pentru angajați și familiile lor.

Printre programele tradiționale pentru angajați se regăsesc:

 • Tabere de vară pentru copiii angajaților
 • Activități culturale și sportive
 • Programe educaționale și pentru familie
 • Evenimente aniversare ale companiei
 • Activități de voluntariat