Despre noi

Credem că stilul și moda în general, pot inspira frumusețe și încredere în fiecare dintre noi, indiferent că vorbim despre femei sau bărbați. Știm că pasiunea și dedicarea sunt vitale, fie că e vorba de manufactură și atenție la detalii sau de relația cu clienții noștri.
Astfel că deschiderea magazinului nostru online a fost un pas firesc în călătoria noastră de a fi mai aproape de cei care aleg să fie inspirați de produsele noastre.
Livrăm imediat orice comandă online, din stocul nostru prin curier rapid, fără a depinde de furnizori externi și ne străduim să îndeplinim toate exigențele clienților noștri. Oferim posibilitatea de a returna produsele comandate în termen de 14 zile dacă nu ești mulțumit, chiar mai mult, transportul este gratuit atât la livrare cât și la retur.
O comandă plasată la noi este fără riscuri pentru că primești calitate întotdeauna, iar noi nu riscăm nimic pentru că toți clienții noștri au gusturi rafinate, ca tine.
Vezi cu câtă atenție pregătim produsele comandate în acest video.
Suntem printre principalii producători europeni specializați în realizarea pantalonilor și sacourilor. Cu o experiență de peste 30 de ani în industrie, suntem un punct de referință pentru calitate și încredere.
Ne distingem prin calitatea superioară a produselor noastre în care combinăm viziunea germană cu tradiția și cultura locală de producție. Cu aproape 2.000.000 de articole fabricate anual, ne consolidăm poziția ca un jucător de frunte în domeniu, produsele noastre ajungând în peste 4.000 de magazine la nivel global.
Ne pasă de mediul înconjurător și de comunitățile noastre. Ne implicăm activ în acțiuni caritabile și de protejare a mediului, promovăm diversitatea și echitatea în tot ceea ce facem, pentru ca fiecare pantalon și sacou pe care îl producem să-ți ofere ție și planetei un zâmbet!
Descoperă mai multe din secretele procesului de fabricație vizitând pagina noastră aici https://zarahmoden.com/production/