Ghid de mărimi
Pentru o potrivire cât mai bună îți recomandăm să acorzi câteva minute procesului de măsurare. Pot exista diferențe între mărimile cu care ești obișnuit de la alte branduri și cele ale produselor noastre. Vei avea nevoie de un centimetru, o bandă de măsurat sau de o riglă. Urmează instrucțiunile fiecărei categorii în parte cât mai precis. Tabelele prezentate sunt în scop informativ, mărimile produselor poate prezenta mici variații în funcție de croială.
Pentru măsurarea unei perechi de pantaloni, te rog să închizi nasturii și să-l așezi pe o suprafață plană, precum o masă. Utilizează un centimetru, o bandă de măsurat sau o riglă. Pentru a obține mărimea corectă a circumferințelor, te rog să înmulțești rezultatul obținut cu 2.
A - Lungime interioară în cmAșează pantalonii pe o masă sau pe o suprafață plană. Măsoară cu o bandă de măsurat sau o riglă lungimea interioară a piciorului, de la cusătura dintre picioare la tivul de jos.
B - Talia în cmÎnchide nasturele de sus și așeză pantalonii pe o masă sau pe o suprafață plană. Măsoară cu o bandă de măsurat sau o riglă de la o margine la alta a taliei. Asigură-te că talia pantalonului este ușor întinsă în timp ce faci măsurătorile. Pentru a obține mărimea corectă, înmulțește rezultatul obținut cu 2.
INT. - Mărime Internațională
DE - Mărime Germană
A" / B" - Dimensiuni în inch
Talie standard
Talie redusă
Talie înaltă
Pentru măsurarea unei cămăși, te rog să închizi nasturii și să-l așezi pe o suprafață plană, precum o masă, măsoară conform imaginii demonstrative și compară cu dimensiunile din tabelul nostru. Pentru a obține mărimea corectă a circumferințelor, te rog să înmulțești rezultatul obținut cu 2.
A - Perimetru gât în cmMăsoară întreaga lungime a gulerului cămășii, dintr-o parte în cealaltă, asa cum arată imaginea.
B - Bust în cmMăsoară de la o margine până la alta a pieptului și înmulțește cu 2.
C - Talia în cmMăsoară de la o margine până la alta a taliei și înmulțește cu 2.
D - Lungime mânecă în cmAlege unul din brațe și pune centimetrul unde se termină umărul apoi coboară cu el până la încheietura mâinii.
E - Lungime spate în cmMăsoară lungimea cămăsii în partea din spate, central, de sub guler, pe toată lungimea spatelui, până la terminația cămăsii, conform imaginii de mai sus.
INT. - Mărime Internațională
DE - Mărime Germană
Slim Fit
Modern Fit
Pentru măsurarea unui sacou, te rog să închizi nasturii și să-l așezi pe o suprafață plană, precum o masă, măsoară conform imaginii demonstrative și compară cu dimensiunile din tabelul nostru. Pentru a obține mărimea corectă a circumferințelor, te rog să înmulțești rezultatul obținut cu 2.
A - Piept în cmMăsoară de la o margine până la alta a pieptului și înmulțește cu 2.
B - Talie în cmMăsoară de la o margine până la alta a taliei și înmulțește cu 2.
C - Șolduri în cmMăsoară de la o margine până la alta, pe partea cea mai lată a șoldurilor și înmulțește cu 2.
D - Lungime spate în cmMăsoară lungimea sacoului în partea din spate, central, de sub guler, pe toată lungimea spatelui, până la terminația sacoului, conform imaginii de mai sus.
E - Lungime mânecă în cmAlege unul din brațe și pune centimetrul unde se termină umărul apoi coboară cu el până la încheietura mâinii.
INT. - Mărime Internațională
DE - Mărime Germană
Talie standard
Talie redusă
Talie înaltă
Puloverul ar trebui sa îmbrățișeze corpul tău dar fără să îți restricționeze mișcările în vreun fel. Pentru a te asigura că faci alegerea potrivită, întinde pe pat sau masă un pulover pe care îl ai acasă și despre care știi că ți se potrivește bine, măsoară conform imaginii demonstrative și compară cu dimensiunile din tabelul nostru.
A - Piept în cmMăsoară de la o margine până la alta a pieptului.
B - Umeri în cmMăsoară de la o margine până la alta a umerilor.
C - Lungime mânecă în cmAlege unul din brațe și pune centimetrul unde se termină umărul apoi coboară cu el până la încheietura mâinii.
D - Lungime spate în cmMăsoară spatele puloverului de la guler / croială până la talie.
INT. - Mărime Internațională
DE - Mărime Germană
Tabel de mărimi
Pentru măsurarea unui tricou, te rog să închizi nasturii și să-l așezi pe o suprafață plană, precum o masă, măsoară conform imaginii demonstrative și compară cu dimensiunile din tabelul nostru.
A - Umeri în cmMăsoară de la o margine până la alta a umerilor.
B - Bust în cmMăsoară de la o margine până la alta a pieptului.
C - Lungime sapte în cmMăsoară lungimea tricoului în partea din spate, central, de sub guler, pe toată lungimea spatelui, până la terminație, conform imaginii de mai sus.
INT. - Mărime Internațională
DE - Mărime Germană
Tabel de mărimi
Pentru a te măsura pentru a găsi mărimea unei curele, urmează instrucțiunile din imaginea demonstrativă și compară cu intervalul din tabelul nostru.
A - Talie / Șold în cmPentru a găsi mărimea potrivită, îți recomandăm să-ți iei măsura circumferinței taliei sau a șoldurilor, dacă vei purta curea în acea zonă.
INT. - Mărime Internațională
DE - Mărime Germană
Tabel de mărimi
Pentru a stabili mărimea corectă a pantalonilor, trebuie să-ți iei măsurile pe propriul corp. Asigură-te că le iei cu atenție și că te afli într-o poziție relaxată și naturală. Aceste măsurători te vor ajuta să determini dimensiunea corectă a pantalonilor pentru tine.
A - Talie în cmMăsoară cea mai mică parte a taliei, de obicei chiar sub coaste.
B - Șolduri în cmMăsoară partea cea mai largă a șoldurilor, de obicei în zona unde fesele sunt cele mai pline.
C - Lungimea interioară a piciorului în cmMăsoară distanța de la interiorul coapsei până podea.
INT. - Mărime Internațională
DE - Mărime Germană
Talie standard
Talie redusă
Talie înaltă