Termeni și condiții

Condiții generale

Site-ul vizitat de/ pe care navigați Dvs. este meyer-wegener.ro și este gestionat de către societatea Producție Zarah Moden S.R.L.

Prezentul capitol stabilește condițiile generale care se aplică fiecărei comenzi efectuate de o persoană fizică/juridică prin intermediul site-ului meyer-wegener.ro. Înainte de plasarea unei comenzi vă rugăm respectuos să lecturați prevederile prezentului capitol pentru a putea efectua o comandă în deplină cunoștință de cauză.

Pentru a putea plasa o comandă prin intermediul site-ului nostru trebuie întrunite următoarele condiții:

  • Persoana fizică să fi împlinit vârsta de 18 ani și să aibă capacitate deplină de exercițiu
  • Existența unei adrese de domiciliu/reședință validă în România
  • Solvabilitate

Informațiile folosite pentru descrierea produselor nu reprezintă o obligație contractuală din partea noastră, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Ne rezervăm dreptul de a modifica acest capitol fără vreo notificare prealabilă, însă comenzii Dumneavoastră i se vor aplica condițiile afișate pe site-ul meyer-wegener.ro la momentul plasării acesteia.

Pentru o cât mai bună funcționare a site-ului wegener-meyer.ro vă rugăm respectuos a vă abține de la orice acțiune care ar putea aduce prejudicii imaginii societății sau ar limita dreptul de navigare a altui utilizator, caz în care ne rezervăm dreptul de a vă bloca accesul la site.

Prețurile

Prețurile produselor sunt stabilite în lei, incluzând taxa pe valoarea adăugată prevăzută de lege. Producție Zarah Moden S.R.L. asigură transportul produselor achiziționate,

Lansarea comenzii

Puteți efectua o comandă pe site-ul nostru atât prin crearea unui cont de client cât și prin simpla furnizare a informațiilor minime necesare. În cazul creării unui cont de client, acesta beneficiază de anumite facilități:

  • Finalizarea mai ușoară a comenzii, datele de identificare ale clienților fiind completate automat prin simpla conectare
  • Gestionarea mai multor adrese de livrare în același cont
  • Urmărirea comenzii,
  • Posibilitatea vizualizării a unui istoric al comenzilor efectuate si re-comandarea rapidă a produselor dintr-o comandă precedentă
  • Abonare/dezabonare newsletter

Livrarea

Livrarea produselor comandate se va efectua prin intermediul firmei de curierat Fan Courier. Contravaloarea transportului se suportă integral de către Producție Zarah Moden S.R.L. Veți fi anunțat pe mail despre stadiul comenzii Dvs. și veți primi numărul de tracking împreună cu linkul unde puteți vizualiza traseul produselor achiziționate.

Termenul de livrare este de 2-3 zile lucrătoare. 

Pentru informații suplimentare, puteți contacta Departamentul logistică telefonic - 0747100201 (număr apelabil din orice rețea, tarif normal, de luni până vineri între orele : 7-15) sau prin intermediul adresei electronice livrari@meyer-wegener.ro

Dreptul de retragere

Aveți dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile.

Perioada de retragere expiră după 14 zile începând de la ziua la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să informați societatea PRODUCȚIE ZARAH MODEN S.R.L. cu sediul în mun. Tg. Secuiesc, str. Păcii nr. 27, jud. Covasna, pe email: retur@meyer-wegener.ro sau tel.:0747100201 cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Indiferent de modalitatea aleasă veți fi contactat prin email din partea departamentului livrări pentru informații suplimentare.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea pe adresa de email retur@meyer-wegener.ro privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Consecințele retragerii

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care primim înapoi produsele.

Expediați produsele prin intermediul firmei de curierat, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă data poștei sau data predării produselor curierului este anterioară expirării perioadei de 14 zile.

Returnări

Producție Zarah Moden garantează o rambursare integrală conform secțiunii Dreptul de retragere cu condiția ca toate articolele să fie returnate în aceeași stare în care erau la primire. Acest lucru înseamnă că articolele nu trebuie să fi fost deteriorate, murdărite, spălate, modificate sau purtate (cu excepția probării lor) și că orice etichete ale articolului sau coletului trebuie să fie intacte.

Modalitate de plată

  • Card de credit, de debit procesat de Mobilpay.

Clientul are posibilitatea de a plăti produsele comandate la momentul plasării comenzii prin utilizarea unui card de credit/debit valabil (VISA sau Mastercard, Maestro, Visa Electron și subtipurile acestor carduri). Suma comenzii va fi imediat blocată pe cardul Clientului, însă va fi debitată doar la expedierea bunurilor. Productie Zarah Moden îşi rezervă dreptul de a verifica valabilitatea cardului de credit sau de debit, solvabilitatea în raport cu valoarea comenzii şi dacă datele privind adresa cumpărătorului sunt corecte. În funcție de rezultatul acestor verificări, ne rezervă dreptul de a refuza anumite comenzi.

  • Numerar la livrare

O altă posibilitate de plată este în numerar la livrarea comenzii caz în care se achită direct curierului.

Veți primi factura obligatorie conform legii în e-mailul referitor la Confirmarea expedierii.

Garanție

În cazul în care Clientul constată că articolele comandate prezintă defecte privind materialul, de fabricație sau pagube suferite în timpul transportului, Producție Zarah Moden respectă toate reglementările prevăzute de lege privind garanția, drept urmare vă rugăm să ne comunicați acest lucru pe adresa de e-mail retur@meyer-wegener.ro sau telefonic la departamentul livrari 0747100201.

Cesiune

Producție Zarah Moden îşi rezervă dreptul de a cesiona sau de a transfera către terți angajamentul pentru orice cerere/cereri de plată născute în legătură cu livrarea bunurilor.

Drepturi de proprietate

Toate drepturile de proprietate intelectuală, cum ar fi mărcile și drepturile de autor de pe siteul Zarah Moden, revin companiei Producţie Zarah Moden S.R.L., filialelor sau licențiatorilor săi. Orice utilizare a site-ului Zarah Moden sau a conținutului său, inclusiv copierea sau stocarea integrală sau parțială a conținutului, în alt scop decât pentru uzul dumneavoastră personal și necomercial, este interzisă fără permisiunea Zarah Moden.

Protecția datelor cu caracter personal

Reglementarea legală în materia prelucrării datelor cu caracter personal o constituie regulamentul  (UE) 2016/679 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, cu modificările și completările ulterioare.

Clientul convine ca Producție Zarah Moden SRL să-i prelucreze datele cu caracter personal, și anume: numele, prenumele, adresa/sediul social, numărul de înmatriculare la registrul comerțului/codul de identificare fiscală, contul bancar și numărul de telefon și își exprimă consimțământul asupra colectării și prelucrării datelor cu caracter personal. Prelucrarea datelor de către Producție Zarah Moden SRL se efectuează în vederea îndeplinirii de către aceasta a obligațiilor care derivă din plasarea comenzii, administrării contului de client și transmiterii de comunicări comerciale Clientului. Clientul poate revoca consimțământul acordat prin transmiterea unui mail în acest sens la adresa info@meyer-wegener.ro

Clientul răspunde de exactitatea și veridicitatea datelor personale comunicate și se obligă la actualizarea lor atunci când aceasta se impune.

Producție Zarah Moden SRL poate încredința unor terți prelucrarea datelor cu caracter personal.

Mai multe informatii : Procesarea datelor cu character personal (GDPR)

 

Informații despre companie

Denumire: PRODUCȚIE ZARAH MODEN S.R.L.
Sediu social: str. Păcii nr. 27, loc. Tg. Secuiesc, jud. Covasna
Nr. Orc: J14/299/1997
CUI: RO 9877167
Tel: 0747100201
E-mail: livrari@meyer-wegener.ro