Termeni și condiții

Condiții generale

Site-ul vizitat de/ pe care navigați Dvs. este meyer-wegener.ro și este gestionat de către societatea Producție Zarah Moden S.R.L.

Prezentul capitol stabilește condițiile generale care se aplică fiecărei comenzi efectuate de o persoană fizică/juridică prin intermediul site-ului meyer-wegener.ro. Înainte de plasarea unei comenzi vă rugăm respectuos să lecturați prevederile prezentului capitol pentru a putea efectua o comandă în deplină cunoștință de cauză.

Pentru a putea plasa o comandă prin intermediul site-ului nostru trebuie întrunite următoarele condiții:

 • Persoana fizică să fi împlinit vârsta de 18 ani și să aibă capacitate deplină de exercițiu
 • Existența unei adrese de domiciliu/reședință validă în România
 • Solvabilitate

Informațiile folosite pentru descrierea produselor nu reprezintă o obligație contractuală din partea noastră, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Ne rezervăm dreptul de a modifica acest capitol fără vreo notificare prealabilă, însă comenzii Dumneavoastră i se vor aplica condițiile afișate pe site-ul meyer-wegener.ro la momentul plasării acesteia.

Pentru o cât mai bună funcționare a site-ului wegener-meyer.ro vă rugăm respectuos a vă abține de la orice acțiune care ar putea aduce prejudicii imaginii societății sau ar limita dreptul de navigare a altui utilizator, caz în care ne rezervăm dreptul de a vă bloca accesul la site.

Prețurile

Prețurile produselor sunt stabilite în lei, incluzând taxa pe valoarea adăugată prevăzută de lege. Producție Zarah Moden S.R.L. asigură transportul produselor achiziționate,

Lansarea comenzii

Puteți efectua o comandă pe site-ul nostru atât prin crearea unui cont de client cât și prin simpla furnizare a informațiilor minime necesare. În cazul creării unui cont de client, acesta beneficiază de anumite facilități:

 • Finalizarea mai ușoară a comenzii, datele de identificare ale clienților fiind completate automat prin simpla conectare
 • Gestionarea mai multor adrese de livrare în același cont
 • Urmărirea comenzii,
 • Posibilitatea vizualizării a unui istoric al comenzilor efectuate si re-comandarea rapidă a produselor dintr-o comandă precedentă
 • Abonare/dezabonare newsletter

Livrarea

Livrarea produselor comandate se va efectua prin intermediul firmei de curierat Fan Courier. Produsele comandate pot fi livrate doar pe teritoriul României. Contravaloarea transportului se suportă integral de către Producție Zarah Moden S.R.L. Veți fi anunțat pe mail despre stadiul comenzii Dvs. și veți primi numărul de tracking împreună cu linkul unde puteți vizualiza traseul produselor achiziționate.

Termenul de livrare este de 2-3 zile lucrătoare. 

Pentru informații suplimentare, puteți contacta Departamentul logistică telefonic - 0747100201 (număr apelabil din orice rețea, tarif normal, de luni până vineri între orele : 7-15) sau prin intermediul adresei electronice livrari@meyer-wegener.ro

Dreptul de retragere

Aveți dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile calendaristice, conform art. 9 din OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative.

Perioada de retragere expiră după 14 zile începând de la ziua la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să informați societatea PRODUCȚIE ZARAH MODEN S.R.L. cu sediul în mun. Tg. Secuiesc, str. Păcii nr. 27, jud. Covasna, pe email: retur@meyer-wegener.ro sau tel.:0747100201 cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Indiferent de modalitatea aleasă veți fi contactat prin email din partea departamentului livrări pentru informații suplimentare.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea pe adresa de email retur@meyer-wegener.ro privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Vă punem la dispoziție un model de cerere de retragere.

Consecințele retragerii

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care primim înapoi produsele.

Expediați produsele prin intermediul firmei de curierat, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă data poștei sau data predării produselor curierului este anterioară expirării perioadei de 14 zile.

Returnări

Producție Zarah Moden garantează o rambursare integrală conform secțiunii Dreptul de retragere cu condiția ca toate articolele să fie returnate în aceeași stare în care erau la primire. Acest lucru înseamnă că articolele nu trebuie să fi fost deteriorate, murdărite, spălate, modificate sau purtate (cu excepția probării lor) și că orice etichete ale articolului sau coletului trebuie să fie intacte.

Produsele destinate returnării vor fi trimise prin poștă sau servicii de curierat rapid. În cazul în care sunteți de acord cu returnarea produselor prin intermediul serviciului de curierat FAN COURIER, transportul este gratuit și serviciul de colectare va fi comandat de către firma noastră.

Modalitate de plată

 • Card de credit, de debit procesat de Mobilpay.

Clientul are posibilitatea de a plăti produsele comandate la momentul plasării comenzii prin utilizarea unui card de credit/debit valabil (VISA sau Mastercard, Maestro, Visa Electron și subtipurile acestor carduri). Suma comenzii va fi imediat blocată pe cardul Clientului, însă va fi debitată doar la expedierea bunurilor. Productie Zarah Moden îşi rezervă dreptul de a verifica valabilitatea cardului de credit sau de debit, solvabilitatea în raport cu valoarea comenzii şi dacă datele privind adresa cumpărătorului sunt corecte. În funcție de rezultatul acestor verificări, ne rezervă dreptul de a refuza anumite comenzi.

 • Numerar la livrare

O altă posibilitate de plată este în numerar la livrarea comenzii caz în care se achită direct curierului.

Veți primi factura obligatorie conform legii în e-mailul referitor la Confirmarea expedierii.

Garanție

În cazul în care Clientul constată că articolele comandate prezintă defecte privind materialul, de fabricație sau pagube suferite în timpul transportului, Producție Zarah Moden respectă toate reglementările prevăzute de legislația aferentă garanției, mai exact Legea 449/2003 privind vânzarea produselor şi garanţiile asociate acestora și OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, drept urmare vă rugăm să ne comunicați acest lucru pe adresa de e-mail retur@meyer-wegener.ro sau telefonic la departamentul livrari 0747100201.

Produsele comercializate pe site respectă prevederile H.G. nr. 699/2012 privind stabilirea unor măsuri pentru aplicarea Regulamentului (UE) nr. 1.007/2011 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 septembrie 2011 privind denumirile fibrelor textile şi etichetarea corespunzătoare şi marcarea compoziţiei fibroase a produselor textile şi de abrogare a Directivei 73/44/CEE a Consiliului şi a directivelor 96/73/CE şi 2008/121/CE ale Parlamentului European şi ale Consiliului.

Cesiune

Producție Zarah Moden îşi rezervă dreptul de a cesiona sau de a transfera către terți angajamentul pentru orice cerere/cereri de plată născute în legătură cu livrarea bunurilor.

Drepturi de proprietate

Toate drepturile de proprietate intelectuală, cum ar fi mărcile și drepturile de autor de pe siteul Zarah Moden, aparțin companiei Producţie Zarah Moden S.R.L., filialelor sau licențiatorilor săi. Orice utilizare a site-ului Zarah Moden sau a conținutului său, inclusiv copierea sau stocarea integrală sau parțială a conținutului, în alt scop decât pentru uzul dumneavoastră personal și necomercial, este interzisă fără permisiunea Producție Zarah Moden. 

Orice încălcare a dreptului de autor vă rugăm să o sesizați la adresa de e-mail office@zarah-moden.ro

Protecția datelor cu caracter personal

Reglementarea legală în materia prelucrării datelor cu caracter personal o constituie regulamentul  (UE) 2016/679 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, cu modificările și completările ulterioare.

Clientul convine ca Producție Zarah Moden SRL să-i prelucreze datele cu caracter personal, și anume: numele, prenumele, adresa/sediul social, numărul de înmatriculare la registrul comerțului/codul de identificare fiscală, contul bancar și numărul de telefon și își exprimă consimțământul asupra colectării și prelucrării datelor cu caracter personal. Prelucrarea datelor de către Producție Zarah Moden SRL se efectuează în vederea îndeplinirii de către aceasta a obligațiilor care derivă din plasarea comenzii, administrării contului de client și transmiterii de comunicări comerciale Clientului. Clientul poate revoca consimțământul acordat prin transmiterea unui mail în acest sens la adresa info@meyer-wegener.ro

Clientul răspunde de exactitatea și veridicitatea datelor personale comunicate și se obligă la actualizarea lor atunci când aceasta se impune.

Producție Zarah Moden SRL poate încredința unor terți prelucrarea datelor cu caracter personal.

Mai multe informatii : Politica de confidențialitate a site-ului meyer-wegener.ro

Reclamații

În cazul în care Clientul nu este mulțumit de serviciile furnizate și/sau produsele comandate de pe acest site, are posibilitatea de a formula o reclamație în acest sens la adresa de email reclamatii@meyer-wegener.ro sau nr. de telefon 0747100201, urmând a fi contactat în cel mult o zi lucrătoare de persoana responsabilă cu vânzarea produselor în sistemul online. Societatea va face demersuri pentru rezolvarea amiabilă a reclamațiilor însă când acest lucru nu este cu putință, cazul va fi înaintat autorităților competente material și teritorial în domeniu.

Pentru informații cu privire la soluționarea online a litigiilor, vă rugăm să accesați următorul link: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=RO 

Informații despre companie

Denumire: PRODUCȚIE ZARAH MODEN S.R.L.
Sediu social: str. Păcii nr. 27, loc. Tg. Secuiesc, jud. Covasna

Capital social: 2.448.320 Ron
Nr. Orc: J14/299/1997
CUI: RO 9877167

Tel: 0747100201
E-mail: livrari@meyer-wegener.ro

 

REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOŢIONALE

Giveaway de Crăciun

 

Art. 1   Organizatorul campaniei promoționale

Campania promoțională “ Giveaway de Crăciun” („Campania Promoțională”) este organizată de PRODUCȚIE ZARAH MODEN S.R.L., persoană juridică română, cu sediul în Târgu Secuiesc, str. Păcii nr. 27, jud. Covasna, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunal Covasna sub nr. J14/299/1997, cod unic de înregistrare RO9877167 (“Organizatorul”).

Pentru a fi accesibil publicului, Regulamentul este disponibil pe site-ul www.meyer-wegener.ro, pe toată perioada de desfășurare a Campaniei Promoționale.

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica condițiile stabilite în prezentul Regulament pe perioada desfășurării Campaniei Promoționale cu condiția de a anunța în prealabil publicul despre aceste modificări.

 

Art. 2   Denumirea și data desfășurare a campaniei

Campania promoțională poartă denumirea “ Giveaway de Crăciun”

Campania promoțională se desfășoară în perioada 15.12.2021 – 21.12.2021, pe platformele de socializare Facebook și Instagram.

 

Art. 3   Produsele participante la campanie

Art.

Col.

Model

6-395

38

Chicago

6-421

19

Kansas

6-421

38

Kansas

6-428

28

Monza

6-610

19

Conti

6-863

18

Runner

 

Câștigătorul nu poate solicita contravaloarea în bani a produsului care face obiectul campaniei promoționale. 

 

Art. 4   Modul de participare la Campania Promoțională și declararea câștigătorului

Persoanele care doresc să participe la Campanie trebuie:

- să ofere like paginii de Facebook / Instagram Meyer / W. Wegener / meyer.wegenerro;

- să dea SHARE postării Giveaway-ului;

- să ofere tag unui prieten și să lase un comment despre evenimentul la care ar purta pantalonii câștigați.  

 

Vor fi desemnați câștigători șase participanți (3 – Facebook / 3 – Instagram) care vor avea cea mai originală idee. 

 

Contul / nickname-ul câștigătorilor va fi făcut public, pe pagina de Facebook Meyer / W. Wegener / Instagram Meyer & W. Wegener RO, în postarea concursului și pe story-ul paginilor.

Câștigătorii sunt obligați să contacteze Organizatorul pentru a intra în posesia premiului în cel mult 15 zile de la anunțarea acestuia pe pagina de Facebook/Instagram.

Predarea premiului se va face pe bază de proces verbal și acesta va fi trimis la adresa comunicată ulterior de către câștigători prin intermediul unui serviciu de curierat rapid.

 

Art. 5   Condiții de participare

Campania se adresează tuturor persoanelor fizice în vârstă de peste 18 ani care își au domiciliul sau reședința în Romania (denumite în continuare „Participanţ̦i”).

Prin înscrierea la campanie Participanții acceptă integral și liber consimțit prevederile acestui Regulament.

Nu pot participa la Campanie următoarele categorii de persoane:

 • Angajații Organizatorului;
 • Angajații companiilor implicate în realizarea activităților legate de organizarea și desfășurarea Campaniei;
 • Rudele de gradul I și II, și afinii angajaților menționați mai sus (respectiv copii/părinți, frați/surori, soț/soție).

Art. 6   Protecția datelor cu caracter personal

Prin înscrierea la Campania Promoțională, participanții acceptă expres faptul că datele lor personale vor fi stocate și prelucrate de Organizator în vederea desfășurării Campaniei Promoționale și pentru potențiale informări ulterioare din partea acestuia.

Organizatorul nu va transmite datele personale către terți, cu excepția entităților implicate, după caz, în organizarea/desfășurarea  Campaniei Promoționale și anume:

 • Fan Courier Express S.R.L., persoană juridică de naționalitate română, înmatriculată în Registrul Comerțului București sub nr. J40/4014/2001, cod unic de înregistrare 13838336, cu sediul social situat în București, Șos. Fabrica de Glucoză nr. 11C, sector 2 (fan@fancourier.ro), în calitate de firmă de curierat, care asigură livrarea premiului către câștigător

Participanților la campanie le sunt garantate drepturile prevăzute de Regulamentul nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (dreptul de acces la date, dreptul la rectificarea sau ștergerea datelor, dreptul de opoziție, dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a-și retrage consimțământul cu privire la prelucrarea datelor, dreptul de a se opune prelucrărilor automate și creării de profiluri, dreptul de a depune plângere), în limitele prevăzute de lege, pe baza cererii scrise a participantului, datată și semnată, expediată la sediul Organizatorului.

 În cadrul Campaniei Promoționale, Operatorul va colecta categorii de date cu caracter personal, după cum urmează:

            - de la participanți: numele contului de Facebook/Instagram și numele persoanelor marcate în tag

            - de la câștigători: nume, prenume, adresă de domiciliu/reședință/adresă de livrare, nr. de telefon, adresă de email.

 

Datele cu caracter personal ale participanților vor fi prelucrate în următoarele scopuri:

            (i)         organizarea și desfășurarea Campaniei Promoționale;

            (ii)        desemnarea și validarea participaților declarați câștigători;

(iii)       atribuirii premiilor și îndeplinirii obligațiilor fiscale și financiar-contabile ale Organizatorului.

Datele cu caracter personal ale participanților vor fi stocate potrivit politicii Organizatorului de prelucrare a datelor personale, disponibilă pe site-ul www.meyer-wegener.ro.

 

Art. 7   Litigii

În cazul unor eventuale neînțelegeri apărute între Organizator și participanții la Campanie, acestea vor fi soluționate pe cale amiabilă. În cazul în care nu se poate ajunge la o înțelegere, litigiul va fi înaintat spre soluționare instanțelor judecătorești competente.

 

Art. 8   Dispoziții finale

Organizatorul își rezervă dreptul de a întrerupe Campania pe parcursul desfășurării acesteia, fără a putea fi atrasă la răspundere, cu informarea prealabilă a participanților prin mijloace electronice de comunicare.

Organizatorul și participanții sunt de acord să se conformeze și să respecte prevederile prezentului Regulament.

Prezentul Regulament se completează cu orice alte prevederi și mențiuni din “Termeni și Condiții” de pe www.meyer-wegener.ro, fiind disponibil în mod gratuit oricărui solicitant.