Pantaloni Meyer Bonn 5312 Albastru

Mai multe informații
Brand Meyer
Culoare Albastru
Colecţie Primăvara - Vară
Stil Business
Croială Modern fit
Compoziţie 60% lâna, 30% poliester, 2% elastan
în stoc
SKU
843053120019
începând de la 395,00  Lei
Talie Standard
48
58
60
Talie Redusă
24
Mărime

Modelul Bonn modern-fit are buzunare laterale ușor rotunjite, cu un mic buzunar de ceas, cu buzunare posterioare cu nasturi, înălțime normală a șlițului. Cusăturile contrastante, buzunarele cu paspoale colorate, turn-up-ul modern, definesc modelul Bonn. Acești comfortabili fit chinos, au un croi îngust și modern al cracului (lățimea terminală 20,5 cm), fiind destul de versatilă în combinație cu toate jachetele din colecția noastră. Pontul noastru: buzunarul ascuns cu fermoar în partea dreaptă a șoldului. Acest model vine întotdeauna echipat cu o curea asortată.Lână care datorită fibrelor speciale de poliester şi elastan, oferă elasticitate, sunt uşor de întreţinut şi confortabili în timpul purtării. Nu necesită curăţare chimică, se poate spăla la 30 grade C. Atenţie, materialul nu se şifonează!

Instrucțiuni de întreținere
Spălare în mașină la 40°C Nu înălbiți Călcați la temperatura maximă 190°C Curățare chimică profesională, normal Nu uscați prin centrifugare

Pantaloni Meyer Bonn 5312 Albastru

Pantaloni Meyer Bonn 5312 AlbastruPantaloni Meyer Bonn 5312 AlbastruPantaloni Meyer Bonn 5312 Albastru
Pantaloni Meyer Bonn 5312 Albastru
Funcții Speciale
Washable wool Lâna pură necesită de obicei curăţare uscată şi chimică. Această lână este tratată special fiind posibilă spălarea în maşina de spălat, la 30 de grade. Acest tratament este de durată şi nu dispare în timp.
Polywool Pantaloni lavabili confectionaţi din lână cu fibre funcţionale care sunt rezistente la şifonare.
Travel trousers Combinaţia perfectă de lână cu fibre funcţionale de poliester şi elastan, care ajută pantalonii să îşi menăţină forma în timpul călătoriilor. Lavabili şi uşor de întreţinut.