Pantaloni Wegener Comfort 5529 Albastru Electric

Mai multe informații
Brand W. Wegener
Culoare Albastru
Colecţie Primăvara - Vară
Stil Casual
Croială Comfort fit
Compoziţie 95% bumbac, 5% elastan
Nuanţa Albastru electric
în stoc
SKU
895055292017
389,00  Lei
Talie Standard
48
50
52
54
56
58
60
Talie Redusă
24
25
26
27
28
29
30
Mărime
Alte culori disponibile:

Noul nostru model Comfort, l-am creat și l-am introdus în colecția nostră, ca răspuns la cererea clienților noștrii care doresc maximum de comfort când poartă o pereche de pantaloni, devenind astfel cel mai îndrăgit model. L-am creat mai lejer în zona coapselor, în zona picioarelor croiul rămânând predominant drept, având lățimea terminală de 21 cm și încadrânsu-se perfect cerințelor modei. Înățimea șlițului este normală. Modelul Comfort are buzunarele din față oblice, foarte ușor rotunjite, cu un buzunar de ceas și mici effecte cusute, buzunarele din spate fiind cu paspol și fixate cu nasturi. Interiorul pantalonilor este caracterizat prin detalii inteligente, cum ar fi buzunarul ascuns pentru telefon sau banda aderentă pentru cămași.O curea asortată completează look-ul pantalonilor.Bumbac Supima de cea mai bună calitate, într-o structură gabardine foarte ușoară, cu un tușeu special, foarte moale și cu un adaos de elestan pentru o optimă libertate de mișcare. Firele foarte fine dau materialului suplețe, acest articol fiind astfel alegerea perfectă pentru zilele toride de vară. Articolul cuprinde o paletă largă de culori pale: albastru în toate nuanțele, precum și tipicele nuanțe ale nisipului. Culorile se mențin vii, timp îndelungat, chiar și după multiple spălări. Aplicațiile ”mix and match”, de culori și materiale în contrast ale modelului Comfort captează atenția instantaneu, deoarece crează un comfortabil look casual. Se întreține ușor prin spălare.

Instrucțiuni de întreținere
Spălare în mașină la 40°C, cu atenție Nu înălbiți Călcați la temperatura maximă 120°C Curățare chimică profesională, delicat Uscare prin centrifugare la temperatură scăzută

Pantaloni Wegener Comfort 5529 Albastru Electric

Pantaloni Wegener Comfort 5529 Albastru ElectricPantaloni Wegener Comfort 5529 Albastru ElectricPantaloni Wegener Comfort 5529 Albastru Electric
Pantaloni Wegener Comfort 5529 Albastru Electric
Funcții Speciale
Super 100 s Determină fineţea materialului, 1 gram de material = 100 m de fire
Super 150 s Fineţe de performanţă superioară, 1 gram de material = 150 m de fire
Washable wool Lâna pură necesită de obicei curăţare uscată şi chimică. Această lână este tratată special fiind posibilă spălarea în maşina de spălat, la 30 de grade. Acest tratament este de durată şi nu dispare în timp.
Active moving Lână pură în combinaţie cu elastan care oferă o senzaţie de liberă mişcare.
Polywool Pantaloni lavabili confectionaţi din lână cu fibre funcţionale care sunt rezistente la şifonare.
High level functions Funcţia Dual-fix pentru o excelentă recuperare a formei și funcţia Nano conferă rezistenţă la apă şi impurităţi, protejează culorile, iar funcţia T400 conferă elasticitate şi recuperare a formei.
Nano technology Microparticule Nano sunt aplicate printr-un procedeu special pe firele din ţesătura materialului. Datorită lor, materialul devine resistent la apă, impurităţi, bacterii şi miros, culorile fiind mai rezistente.
Travel trousers Combinaţia perfectă de lână cu fibre funcţionale de poliester şi elastan, care ajută pantalonii să îşi menăţină forma în timpul călătoriilor. Lavabili şi uşor de întreţinut.
Thermolite Fibrele thermolite sunt fibre ultra uşoare înserate în timpul ţeserii. Oferă căldură şi comfort în zilele friguroase de iarnă, fară o senzaţie de voluminozitate.