Pantaloni Meyer Oslo 6316 Negru

Mai multe informații
Brand Meyer
Culoare Negru
Colecţie Toamnă - Iarnă
Stil Business
Croială Regular fit
Compoziţie 54%poliester 44%lână 2%elastan
Nuanţa Negru
în stoc
SKU
836063160009
339,00  Lei
Talie Standard
44
46
48
50
56
Talie Redusă
23
24
26
30
Talie Înaltă
102
Mărime

Este un model comfortabil, care datorită beteliei elastice, cu funcție de reglare a lărgimii, este modelul ideal pentru călătoriile lungi. În timpul șederii, betelia se întinde cu 5 cm pe ambele părți și se adaptează perfect corpului. Este prevăzut cu buzunare laterale și posterioare, cele posterioare fiind prevăzute cu nasturi. Croiala cracului este dreaptă, având lățimea terminală de 22 cm. înălțimea șlițului este normală. Toate detaliile sunt bine gândite, iar interiorul pantalonului este executat conform celui mai înalt standard.Lâna si polisterul, în combinație cu fibrele de eslastan, conferă pantalonilor o elasticitate și un comfort excelent, precum și o întreținere foarte ușoară. Nu necesită curățare chimică, lavabil în mașina de spălat la 30 grade. Acest elegant material gabardine este disponibil într-o mulțime de nuanțe de sezon. Atenție, materialul nu se șifonează!

Instrucțiuni de întreținere
Spălare în mașină la 40°C Nu înălbiți Călcați la temperatura maximă 190°C Curățare chimică profesională, normal Nu uscați prin centrifugare

Pantaloni Meyer Oslo 6316 Negru

Pantaloni Meyer Oslo 6316 NegruPantaloni Meyer Oslo 6316 NegruPantaloni Meyer Oslo 6316 Negru
Pantaloni Meyer Oslo 6316 Negru
Funcții Speciale
Polywool Pantaloni lavabili confectionaţi din lână cu fibre funcţionale care sunt rezistente la şifonare.
Nano technology Microparticule Nano sunt aplicate printr-un procedeu special pe firele din ţesătura materialului. Datorită lor, materialul devine resistent la apă, impurităţi, bacterii şi miros, culorile fiind mai rezistente.
Travel trousers Combinaţia perfectă de lână cu fibre funcţionale de poliester şi elastan, care ajută pantalonii să îşi menăţină forma în timpul călătoriilor. Lavabili şi uşor de întreţinut.