Pantaloni Meyer Monza 5319 Albastru

Mai multe informații
Brand Meyer
Culoare Albastru
Colecţie Primăvara - Vară
Stil Business
Croială Comfort fit
Compoziţie 60% lâna, 38% poliester 2% elastan
în stoc
SKU
819053190018
ULTIMILE BUCATI
începând de la 415,00  Lei
Talie Standard
52
56
58
Mărime

Este modelul de bază cel mai căutat, clasic și comfortabil, cu buzunare laterale oblice și buzunare posterioare prevăzute cu nasturi.  Croiala cracului este comfortabilă, având lățimea terminală de 22 cm. Pensele aplicate discret sub betelie, precum și betelia elastică exclusivistă, asigură purtătorului o libertate de mișcare în plus față de alți pantaloni. Eleganța pantalonilor este evidențiată printr-o curea asortată. Ca și celelalte modele din colecția nostră, și modelul Monza are un buzunar ascuns cu fermoar, în partea frontală din zona șoldului. Este modelul perfect pentru cei care apreciează comfortul în timp ce poartă pantalonii preferați.Lână care datorită fibrelor speciale de poliester şi elastan, cu un minidesign, oferă elasticitate, sunt uşor de întreţinut şi confortabili în timpul purtării. Nu necesită curăţare chimică, se poate spăla la 30 grade C. Atenţie, materialul nu se şifonează!

Instrucțiuni de întreținere
Spălare în mașină la 40°C Nu înălbiți Călcați la temperatura maximă 190°C Curățare chimică profesională, normal Nu uscați prin centrifugare

Pantaloni Meyer Monza 5319 Albastru

Pantaloni Meyer Monza 5319 AlbastruPantaloni Meyer Monza 5319 AlbastruPantaloni Meyer Monza 5319 Albastru
Pantaloni Meyer Monza 5319 Albastru
Funcții Speciale
Washable wool Lâna pură necesită de obicei curăţare uscată şi chimică. Această lână este tratată special fiind posibilă spălarea în maşina de spălat, la 30 de grade. Acest tratament este de durată şi nu dispare în timp.
Polywool Pantaloni lavabili confectionaţi din lână cu fibre funcţionale care sunt rezistente la şifonare.
Travel trousers Combinaţia perfectă de lână cu fibre funcţionale de poliester şi elastan, care ajută pantalonii să îşi menăţină forma în timpul călătoriilor. Lavabili şi uşor de întreţinut.