Pantaloni Wegener Eton 5143 Negru

Mai multe informații
Brand W. Wegener
Culoare Negru
Colecţie Primăvara - Vară
Stil Business
Croială Regular fit
Compoziţie 100% lâna
Stoc epuizat
SKU
892051432009

Cel mai îndrăgit model regular-fit. Comfortabil, cu un croi clasic-elegant, fără falduri, pantalonii primesc un surplus de comfort și adaptabititate datorită beteliei elastice. Buzunarele laterale și buzunarele spate prevăzute cu nasturi sunt puse în evidență prin cusături ornamentale.Finisarea și detaliile interioare ale modelului Eton sunt extraordinare și, fiind foarte atenți la detalii, am încorporat un buzunar ascuns, pentru siguranța valorilor d-voastră.  Lână fină de vară având calitatea Super 110 , poate fi spălat la mașină, la temperatura de 30 C și va arăta ca nou. Aceasta este o caracteristică exclusivă a lânii din care sunt confecționați pantalonii Wegener. 

Instrucțiuni de întreținere
Spălare în mașină la 30°C, cu atenție Nu înălbiți Călcați la temperatura maximă 120°C Nu curățați chimic Uscare prin centrifugare la temperatură scăzută

Pantaloni Wegener Eton 5143 Negru

Pantaloni Wegener Eton 5143 NegruPantaloni Wegener Eton 5143 NegruPantaloni Wegener Eton 5143 Negru
Pantaloni Wegener Eton 5143 Negru
Funcții Speciale
Washable wool Lâna pură necesită de obicei curăţare uscată şi chimică. Această lână este tratată special fiind posibilă spălarea în maşina de spălat, la 30 de grade. Acest tratament este de durată şi nu dispare în timp.