Sacou Wegener Kenny 5509 crem

Mai multe informații
Brand W. Wegener
Culoare Albastru
Colecţie Primăvara - Vară
Stil Casual
Croială Regular fit
Compoziţie 96% bumbac, 4% elastan
Nuanţa Albastru
în stoc
SKU
716055099033
începând de la 455,00  Lei
Talie Standard
50
58
60
Talie Redusă
25
Mărime
Alte culori disponibile:

Sacoul Kenny este modelul pe care îl puteți alege pentru un look casual comfortabil. Are croiala îngustă, dar comodă, libertatea de mișcare optimă fiind prioritatea absolută a acestui sacou. Prin buzunarele aplicate, cu cusături ornamentale, unele fiind în culori contrastante, acest sacou capătă o notă sportivă. Prin cei doi nasturi din față și buzunarul de piept de lângă rever, devine și mai atractiv. Modelul este conceput cu două șlițuri, pentru un comfort deosebit în timpul șederii.Este un bumbac cu o structură fină în dungi, sporty, care datorită finisării speciale soft-touch are un tușeu foarte moale, iar adaosul de elastan asigură libertatea optimă de mișcare. Modalitatea de țesere a materialului conferă acestuia robustețe și durabilitate, fiind comfortabil nu doar pentru sezonul de vară, ci și pentru cel de primăvară și toamnă. Este lavabil și ușor de întreținut. Este combinația perfectă cu pantalonii din modelul Eton, disponibil în culori frumoase și ușor vibrante mulțumită structurii fine în dungi. Look-ul casual este asigurat. Este lavabil și ușor de întreținut.

Instrucțiuni de întreținere
Spălare în mașină la 40°C, cu atenție Nu înălbiți Călcați la temperatura maximă 120°C Nu curățați chimic Uscare prin centrifugare la temperatură scăzută

Sacou Wegener Kenny 5509 crem

Sacou Wegener Kenny 5509 cremSacou Wegener Kenny 5509 cremSacou Wegener Kenny 5509 crem
Sacou Wegener Kenny 5509 crem
Funcții Speciale
Supima Supima este bumbacul de cea mai înaltă calitate, creată din fire deosebit de lungi, care oferă o atingere incomparabilă.