Arhive Lunare: Octombrie 2021

  1. 5 idei de ținute pentru zilele de toamnă

    5 idei de ținute pentru zilele de toamnă

     

    Toamna, cu ale sale culori și peisaje rupte din poveste este anotimpul ideal pentru a jongla cu piese vestimentare și pentru a introduce sacourile și puloverele în ținutele de zi cu zi. Colecția de toamnă de la Meyer și W.Wegener conține o mulțime de produse din bumbac organic, în nuanțe pământii, inspirate din natură, ce rezistă mai mult și se simt minunat pe piele.

    Mai jos îți prezentăm câteva idei de ținute potrivite pentru acest sezon, pe care le poți adopta și tu.

     

    Business look

    Unii dintre noi petrecem mai mult timp atunci când ne alegem ținutele de birou, căci este modul prin care ne exprimăm și reprezintă oglinda stării noastre de spirit din ziua respectivă. Dacă te numeri printre cei care acordă o atenție specială hainelor office, atunci colecția noastră de toamnă este ceea ce cauți, mai ales dacă ești adeptul calității și produselor organice.

    Sacoul Nelson combinat cu o

    Citește mai departe »
  2. 3 nuanțe de purtat în ținutele tale de toamnă

    3 nuanțe de purtat în ținutele tale de toamnă

    3 nuanțe de purtat în ținutele tale de toamnă

     

    A venit toamna și deodată cu ea am lansat și noua colecție Meyer și W. Wegener, inspirată din culorile naturii. Dacă încă nu ți-ai actualizat garderoba, este o ocazie bună ca acest lucru să se întâmple!

    Se pare că sezonul acesta, trendul dictează purtarea ținutelor alcătuite din piese care se încadrează în aceeași paletă de culori sau au culori identice. Din acest motiv, noi am ales să-ți prezentăm trei ținute ton în ton, potrivite diferitelor ocazii speciale, dar și contextelor de zi cu zi.

     

    Ținuta gri

    Griul este o culoare neutră, care este departe de a fi conservatoare sau plictisitoare. Această culoare versatilă este potrivită diferitelor ocazii și este ușor de purtat în orice sezon. Fiind asociată cu uniformele de lucru, această nuanță și-a pierdut din popularitate, totuși, în zilele reci de toamnă, nu poți da greș cu o ținută gri. Dacă ești obișn

    Citește mai departe »