Arhive Lunare: Iulie 2021

  1. 5 ținute pentru ocazii speciale

    5 ținute pentru ocazii speciale

     

    Mereu se ivește câte o ocazie specială la care suntem invitați. Iar pentru că aspectul tău trebuie să fie impecabil, astăzi îți recomandăm câteva piese vestimentare și ținute care nu vor da greș, oriunde ți-ai face apariția.

     

    1. O cămașă cât toate la un loc

    Vara se poartă petrecerile în aer liber, iar în cazul în care ești invitat, trebuie să te ridici la ”înălțimea” ocaziei. Chiar dacă te vei afla într-un cadru informal, o cămașă cu aer retro îți va oferi un look pe cât de lejer, pe atât de elegant. În funcție de momentul din zi la care are loc evenimentul, poți combina cămașa cu pantaloni lungi sau scurți. Totuși, dacă alegi să combini o astfel de cămașă cu pantaloni scurți, probabil că o idee interesantă ar fi să sufleci mânecile pentru un aspect relaxat. Dacă alegi varianta cu mâneca lungă, cu siguranță vei păstra o apariție mai rafinată.

    Citește mai departe »
  2. MEYER - Primul loc la ”Sustenabilitate”, locul doi la ”Croială” acordată de către ”Textilwirtschaft”

    MEYER - Primul loc la ”Sustenabilitate”, locul doi la ”Croială” acordată de către ”Textilwirtschaft”

     

    Filosofia Meyer este ”Trousers for a perfect fit”, iar misiunea noastră nu poate fi îndeplinită decât dacă oferim o atenție sporită calității. Iar când afirmăm acest lucru, nu ne referim doar la materialele pe care le folosim atunci când concepem o pereche de pantaloni, ci și la calitatea vieții consumatorilor noștri, angajaților noștri și a mediului înconjurător.

    Promisiunea noastră de a oferi calitate până la ultimul detaliu nu numai că ne obligă să producem un produs de primă clasă, dar sustenabilitatea consecventă a devenit, de asemenea, o valoare ferm ancorată și o caracteristică a calității pentru noi.

    Eforturile noastre se pare că nu sunt trecute cu vederea, astfel că revista comercială germană ”TextilWirtschaft” a selectat MEYER drept TOP BRAND în studiul său recent publicat ”Männerhosen 2021“. Meyer este câștigătoarea locului întâi la categoria ”Sustenabilitate” și a obținut locul doi la categoria ”Croială”. A

    Citește mai departe »