Primăvară-vară

  1. 5 modele de pantaloni pe care orice bărbat ar trebui să îi aibă în garderobă

    5 modele de pantaloni pe care orice bărbat ar trebui să îi aibă în garderobă

     

    Cum și unde îi purtăm?

    Pentru că viața noastră se desfășoară pe repede înainte, ținutele noastre de zi ar trebuie să fie atât versatile, cât și foarte cool. Iar pentru că noi vrem ca tu să fii mereu pregătit de orice ocazie și să te simți bine în hainele tale, ți-am pregătit o listă cu 5 modele de pantaloni care nu ar trebui să îți lipsească din garderobă și pe care le poți purta cu ușurință pe parcursul zilei, la diverse ocazii.

    1. Pantalonii Chino

    Acest model de pantaloni se potrivește cel mai bine cu ținutele smart-casual și business casual. Așadar, dacă ai o zi încărcată în care alergi de la o întâlnire la alta, o pereche de chino este combinația perfectă între comod și elegant. Pe scurt, sunt o alternativă mai inteligentă și mai elegantă a jeanșilor.

    Mai mult de atât, dacă la finalu

    Citește mai departe »
  2. RESPONSABILITATE SOCIALĂ - din comunitate

    RESPONSABILITATE SOCIALĂ - din comunitate

    Pentru unii un trend, pentru noi o componentă importantă a ceea  ce suntem – responsabilitatea socială a jucat întotdeauna un rol esențial în afacerea noastră.

    Unitatea noastră europeană de producție este localizată în Târgu Secuiesc, într-o zonă în care tradiția în industria textilă are rădăcini de mai multe generații, iar măiestria oamenilor noștri este de neprețuit.

    Noi, la Meyer și W. Wegener, credem cu tărie în bunăstarea comunității din care facem parte. Și nu sunt numai vorbe. Demonstrăm zi de zi acest lucru susținând și dezvoltând economia locală prin activitățile noastre de business, dar și printr-o implicare constantă în cele mai relevante proiecte comunitare locale.

    De-a lungul anilor, am avut grijă de relația extraordinară pe care am creat-o cu municipalitatea locală și localitățile învecinate. Așadar, în parteneriat cu aceștia, am p

    Citește mai departe »
  3. Materiale ideale pentru sezonul călduros

    Materiale ideale pentru sezonul călduros

    Produsele Meyer și W. Wegener sunt mai mult decât simple piese vestimentare. Alegerea unui pantalon produs de noi va reprezenta mereu o afirmație, întrucât purtarea acestora este o experiență plăcută și oferă confort, încredere și respect.

    joker-5693-albastru

    https://www.meyer-wegener.ro/pantalon-barbati-w-wegener-joker-5693-albastru.html

    La baza unor produse de înaltă calitate stau materiile prime excelente. Experiența ne-a învățat să lucrăm cu materiale din cele mai sofisticate și am investit în tehnologii care ne facilitează producția de înaltă calitate cu cele mai fine materiale. Fiecare pereche de pantaloni este verificată manual de către inspectorii noștri de calitate profesioniști.

    În colecția de vară vei găsi materiale fine, plăcute la atingere și care

    Citește mai departe »
  4. 5 piese de nelipsit din garderoba oricărui bărbat

    5 piese de nelipsit din garderoba oricărui bărbat

    Haina nu-l face pe om, dar cu siguranță îi poate influența starea de spirit și îi afișează personalitatea. De cele mai multe ori, felul în care ești îmbrăcat poate influența chiar și părerea persoanelor cu care intri în contact, așa că asigură-te că îți alegi ținutele în ton cu personalitatea ta, că te pun în valoare și că transmiți exact ceea ce ești.

    În rândurile de mai jos îți prezentăm 5 articole vestimentare pe care noi le considerăm de nelipsit din garderoba oricărui bărbat:

     

    1. Sacoul clasic

    Fără doar și poate, orice bărbat ar trebui să aibă cel puțin un sacou clasic în dressing. Fie că vorbim de nuanțe de albastru, maro, bej sau negru, nimic nu transmite mai multă eleganță decât un sacou cu un fit perfect.

    Colecția de sacouri W. Wegener completează cu succes pantalonii noştri bine cunoscuți. Printr-o potrivire ton în ton şi asortarea perfectă a detaliilor, sacourile noastre pot fi combinate fără efort cu aproape toate model

    Citește mai departe »