Materiale ideale pentru sezonul călduros

Produsele Meyer și W. Wegener sunt mai mult decât simple piese vestimentare. Alegerea unui pantalon produs de noi va reprezenta mereu o afirmație, întrucât purtarea acestora este o experiență plăcută și oferă confort, încredere și respect.

joker-5693-albastru

https://www.meyer-wegener.ro/pantalon-barbati-w-wegener-joker-5693-albastru.html

La baza unor produse de înaltă calitate stau materiile prime excelente. Experiența ne-a învățat să lucrăm cu materiale din cele mai sofisticate și am investit în tehnologii care ne facilitează producția de înaltă calitate cu cele mai fine materiale. Fiecare pereche de pantaloni este verificată manual de către inspectorii noștri de calitate profesioniști.

În colecția de vară vei găsi materiale fine, plăcute la atingere și care asigură o senzație de prospețime în contact cu pielea, cum ar fi bumbacul Supima.

Acesta este bumbacul de cea mai înaltă calitate, creat din fire deosebit de lungi, care oferă o atingere incomparabilă. Este un material extrem de ușor și îl găsești în noua colecție într-o gamă de nuanțe atractive de albastru sau cu un imprimeu extravagant în carouri.

w-wegener-b-cuba-5516-albastru

https://www.meyer-wegener.ro/pantaloni-barbati-w-wegener-b-cuba-5516-albastru.html

Libertatea optimă de mișcare este garantată de proporția ridicată de fibre Lycra de cea mai bună calitate.

 

In răcoritor

Materialul ideal pentru articolele de vară, inul pe care îl folosim este realizat print-o tehnică exclusivă de finisare, fiind mai ușor în comparație cu țesăturile tradiționale de in, ceea ce-l face ultra lejer și confortabil.

w-wegener-joker-5693-2-albastru

https://www.meyer-wegener.ro/pantaloni-barbati-w-wegener-joker-5693-2-albastru.html

 

w-wegener-eton-5693-maro

https://www.meyer-wegener.ro/pantaloni-barbati-w-wegener-eton-5693-maro.html

Pantalonii Eton sunt creați din in 100% pur, de calitate italiană și oferă o senzație răcoritoare. Datorită finisării cu aloe-vera, materialul este plăcut la atingere și prietenos cu pielea. Este lavabil și ușor de întreținut.

Bucură-te de prospețimea produselor din in Meyer și W. Wegener: http://bit.ly/pantaloni-in

 

Poplin – țesătură subțire de bumbac mercerizat

pantaloni-barbati-meyer-monza-5458-verde

https://www.meyer-wegener.ro/pantaloni-barbati-meyer-monza-5458-verde.html

 

Bumbacul poplin super ușor, neted și răcoritor, cu un micro design excepțional oferă purtătorului confort și este ușor îngrijit. Reversul colorat al stofei pune accent pe elementele decorative.

 

meyer-bonn-5495-albastru

https://www.meyer-wegener.ro/pantaloni-barbati-meyer-bonn-5495-albastru.html

Acest poplin italian super-ușor este neted, răcoritor, dar mai ales confortabil. Adaosul de fibre funcționale și elastan creează un look mélange interesant în nuanțe ușor pastelate, iar în același timp, asigură și o excelentă elasticitate și o recuperare a formelor.

Relațiile de lungă durată cu furnizorii noștri de materie primă din Germania, Italia, Portugalia etc ne asigură că vom păstra mereu standardul de calitate promis. Totodată, efectuăm teste de contracții și torsiuni la spălare și desfășurăm în laboratorul propriu analizele cele mai relevante pentru a determina stabilitatea materialelor (rezistența la frecare uscată, rezistență la rupere și sfâșiere, alunecarea fibrelor la cusături).

 

Amestecuri fericite de bumbac și elastan

Palma

 

https://bit.ly/pantaloni-Palma

Combinația de bumbac și elastan a pantalonilor Palma este fină și confortabilă, iar menținerea formelor este garantată de recuperarea elastică a țesăturii. Subtilele culori de vară, cu un caracter discret de fade-out, subliniază înfățișarea vintage.

Imprimeuri vesele

shirt-slim-fit-5963-multicolor

 

https://www.meyer-wegener.ro/camasa-barbati-w-wegener-shirt-slim-fit-5963-multicolor.html

 

Bi-stretch 

w-wegener-cargo-5501-bej

https://www.meyer-wegener.ro/pantaloni-barbati-w-wegener-cargo-5501-bej.html

 

Structura discretă, cu o proporție mare de lână fină, în combinație cu fibre funcționale de elastan, oferă pantalonilor Cargo un confort bi-stretch. Materialul țesut din fire ferm răsucite, dar cu un gramaj ușor și un tușeu plăcut, amintește de conceptul chino.

Care este materialul tău preferat în sezonul călduros?

 

Care este materialul tău preferat în sezonul călduros?