5 piese de nelipsit din garderoba oricărui bărbat

Haina nu-l face pe om, dar cu siguranță îi poate influența starea de spirit și îi afișează personalitatea. De cele mai multe ori, felul în care ești îmbrăcat poate influența chiar și părerea persoanelor cu care intri în contact, așa că asigură-te că îți alegi ținutele în ton cu personalitatea ta, că te pun în valoare și că transmiți exact ceea ce ești.

În rândurile de mai jos îți prezentăm 5 articole vestimentare pe care noi le considerăm de nelipsit din garderoba oricărui bărbat:

 

1. Sacoul clasic

Fără doar și poate, orice bărbat ar trebui să aibă cel puțin un sacou clasic în dressing. Fie că vorbim de nuanțe de albastru, maro, bej sau negru, nimic nu transmite mai multă eleganță decât un sacou cu un fit perfect.

Colecția de sacouri W. Wegener completează cu succes pantalonii noştri bine cunoscuți. Printr-o potrivire ton în ton şi asortarea perfectă a detaliilor, sacourile noastre pot fi combinate fără efort cu aproape toate modelele noastre de pantaloni. Acestea vin într-o paletă largă de culori, sunt realizate din bumbac de calitate, sunt lavabile şi uşor de întreţinut, iar mai jos îți prezentăm câteva idei de ținute:

Monocromatic e fantastic

Monocromatic e fantastic

https://www.meyer-wegener.ro/pantalon-w-wegener-reno-5345-albastru.html

https://www.meyer-wegener.ro/sacou-barbati-w-wegener-jacket-nelson-s-5345-albastru.html

 

Clasic va fi mereu la modă

Clasic va fi mereu la modă

 

Joc de texturi și imprimeuri

Joc de texturi și imprimeuri

 

 

 

 

Combinații casual

Combinații casual

Combinații casual

 

 

2. Sacoul colorat

Sacourile colorate îți oferă posibilitatea de a le purta atât în stil casual, cu o pereche de sneakers, teniși sau mocasini, dar și să le integrezi într-o ținută elegantă, alături de o cămașă albă, pentru o ocazie specială. Îndrăznește să faci alegeri atipice în tonuri care îți reflectă personalitatea, cu sacouri în nuanțe contrastante. Asigură-te că restul ținutei rămâne simplă și vei fi un adevărat magnet de complimente.

Sacoul Roger în culoarea bordo impresionează atât estetic, cât și funcțional, oferindu-ți libertatea optimă de mișcare, ceea ce-l face o piesă de nelipsit din șifonierul tău!

 

https://www.meyer-wegener.ro/sacou-wegener-roger-6506-bordo.html

 

3. Cămașa albă

Niciodată nu poți avea în garderobă suficiente cămăși albe. Deși este o piesă în aparență simplă, cămașa albă vine în mai multe forme, fit-uri și modele, astfel încât să ți se potrivească perfect și te ajută să o integrezi cu ușurință în orice tip de ținută. Cămășile W. Wegener sunt create din materiale de calitate stretch confortabile și ultra lejere de poplin, care îți asigură un contact prietenos cu pielea.

Iată câteva combinații de outfit-uri care te scot din impas, dacă incluzi o cămașă albă:

Chic și confortabil, un outfit ideal pentru vacanțe

Chic și confortabil, un outfit ideal pentru vacanțe

https://www.meyer-wegener.ro/camasa-barbati-w-wegener-shirt-modern-fit-5952-alba.html

Ideală pentru anotimpul călduros, cămașa tip conține in 100% pur, astfel că țesătura se răcește și respiră pe corp.

https://www.meyer-wegener.ro/camasa-barbati-w-wegener-shirt-slim-fit-5957-alba.html

 

Impresionează prin stilul clasic

 

Impresionează prin stilul clasic

 

4. Pantalonii chino

Pantalonii chino Meyer și W. Wegener asigură o ținută impecabilă în orice situație: la birou, la o întâlnire de afaceri sau în timpul liber. Experiența îndelungată şi nivelul înalt al exigenței sunt motivele pentru care aceste mărci au devenit unele dintre cele mai recunoscute în Europa. Printre caracteristicile pantalonilor chino se numără cusăturile decorative atractive aplicate la buzunarele din spate, croiala dreaptă a cracului, buzunare laterale inserate oblic, betelia artizanală și mici elemente decorative cu accente la modă.

Iată ce look-uri poți obține cu o pereche de pantaloni chino:

Look sofisticat, fără bătăi de cap

 

Look sofisticat, fără bătăi de cap

 

Clasic și impunător – o ținută perfectă pentru întâlniri de afaceri

Clasic și impunător – o ținută perfectă pentru întâlniri de afaceri

Descoperă întreaga colecție de pantaloni chino aici: https://www.meyer-wegener.ro

 

5. Cureaua

Cureaua este un accesoriu de multe ori indispensabil într-o ținută, cu atât mai mult într-una elegantă și completează ținuta într-un mod armonios, atunci când este aleasă corect.

Curelele Meyer și W. Wegener sunt fabricate din piele naturală și vei găsi în colecția noastră atât piese clasice, pentru stilul business, cât şi produse colorate pentru stilul casual: https://www.meyer-wegener.ro/shop/curele

Element de contrast pentru o ținută lejeră de zi cu zi

Curea - Element de contrast pentru o ținută lejeră de zi cu zi

 

Ton în ton pentru zile libere

Ton în ton pentru zile libere

 

Neutru-chic – pentru o ținută office-casual

Neutru-chic – pentru o ținută office-casual

 

Tu ai aceste piese vestimentare în garderoba ta? Dacă ai nevoie de sfaturi sau vrei să te ajutăm să găsești un anumit produs, nu ezita să ne scrii pe chat-ul de pe website!