Brand Meyer și W. Wegener

Anul 2020 ne-a ajutat să realizăm care sunt lucrurile care contează cu adevărat și totodată, că putem oferi mai mult decât am făcut-o. Nu este o noutate faptul că industria fast fashion este unul dintre principalii factori poluanți ai planetei. Cu cât articolele vestimentare ies pe piață la un cost mic, cu atât prețul pe care îl plătește mediul înconjurător este mai mare. În acest sens, din ce în ce mai multe branduri încearcă să amelioreze impactul asupra planetei prin înlocuirea materialelor poluante cu materiale bio, organice.

 

Bumbac organic

 

Meyer și W. Wegener nu este un brand fast-fashion. Meyer și W. Wegener sunt două branduri slow-fashion, cu o experiență îndelungată, nivel înalt al exigenței și un simț aparte pentru tot ce este deosebit, care își propun, prin programul ”Modă responsabilă 360°” să folosească pentru produsele din bumbac organic, materiale testate pentru substanțe nocive, urmărind totodată regulile Fair Trade. Această alegere promovează importanța agriculturii ecologice și a biodiversității.

Unitățile noastre de producție sunt localizate într-o comunitate mică din inima Transilvaniei, cu oameni de iubesc și respectă natura, locurile în care se nasc și își cresc copiii. Prin urmare, e parte din cultura noastră să prețuim și să respectăm natura. Suntem determinați să producem mereu sustenabil și responsabil, minimalizând impactul asupra mediului.

 

Moda responsabila

 

Producția noastră din inima Transilvaniei asigură facilități prietenoase cu mediul, astfel că încercăm, pas cu pas, ca amprenta noastră asupra planetei să fie redusă la minimum. Produsele noastre create din bumbac organic, fără pesticide și îngrășăminte chimice satisfac simțul estetic, întrucât vin într-o paletă de culori inspirată din natură și oferă ocazia fiecărui bărbat de a se exprima în propriul stil.

 

Productie in inima Transilvaniei

 

Fie că ești adeptul stilului clasic și preferi nuanțe de negru sau albastru, fie că-ți place să ieși din tipar cu produse în tonuri puternice, precum vișiniu, cărămiziu sau verde, colecțiile Meyer și W. Wegener îți oferă libertatea de a te exprima.

 

Pantalonii Rover pot fi purtați atât la birou, într-un context serios și totodată elegant

 

Tonurile pământii oferă versatilitate, fiind ușor de combinat cu alte culori din spectrul neutru sau pot fi integrate chiar și într-un mix curajos, cu o piesă bordeaux, fucsia sau muștar.

Pantalonii Rover pot fi purtați atât la birou, într-un context serios și totodată elegant, împreună cu o cămașă albă sau albastră și sacou, cât și în timpul liber, în combinație cu un tricou simplu, o cămașă din denim sau un pulover.

 

Pantaloni Rover

 

Moda, în esență, nu este numai despre estetic, despre aspectul final al produsului. Tot procesul din spatele acestuia este important pentru noi, pentru că ne pasă de viitorul planetei în măsura în care iubim să creăm articole vestimentare de calitate. E bine să știi că pentru cultivarea bumbacului organic nu folosim plante modificate genetic, iar agricultura ecologică contribuie la economisirea apei și încurajează biodiversitatea. Alegând produsele noastre certificate Fair Trade, contribui și tu la o lume mai bună.

 

Colecția sustenabilă Meyer și W. Wegener

 

Dacă nu ai încercat deja produsele din colecția sustenabilă Meyer și W. Wegener, te provocăm să o faci începând de acum. Vei fi surprins atât de pantaloni chino, slim-fit, regular-fit sau clasic în tonuri pământii sau cu accente masculine puternice, dar mai ales, de calitatea acestora.

https://www.meyer-wegener.ro/shop/pantaloni-barbati-bumbac-organic-bio

În numeroșii ani de experiență am învățat să lucrăm cu materiale din cele mai sofisticate și am investit în tehnologiile ce ne facilitează producția de înaltă calitate. De la lâna cea mai nobilă, la bumbacul Pima, amestecurile de cașmir și mătase sau materiale cu elasticitate ridicată, în producția noastră am făcut mereu alegeri prietenoase cu pielea.

 

Bumbacul Pima

 

Tehnologia de care dispunem ne oferă posibilitatea de a oferi o varietate fantastică de pantaloni clienților noștri, de la clasicii pantaloni de lână 100%, până la denim, in sau pantaloni casual moderni, cu diverse funcționalități.

 

 

 

Accesoriile noastre atent selecționate (nasturii, fermoarele, ața etc) sunt de asemenea produse în Europa, provenind exclusiv de la producători de top și respectând întocmai standardele noastre de calitate.

 

 

Alegând produse certificate Fair Trade, îți poți demonstra voința pentru o lume mai bună, îmbrățișând bunul simț, respectul și solidaritatea cu oamenii, valori ce sunt încă prea rare în economia globală.

Alege produse create responsabil!